Sök till arbetsgruppen för MarQKndsdaX!

Varje år hålls en inspirerande vecka full av evenemang som har med våra framtida karriärer att göra. Denna arbetsmarknadsvecka hålls i början av nästa år och brukar vara inspirerande och fartfylld. Tillsammans med K-sektionen och Q-sektionen är X-sektionen ansvariga för detta event och även att driva detta framåt!

 

Nu söker vi därför en arbetsgrupp med företagskontakter som är med och hjälper projektleden.

Beskrivning för arbetsgrupp:
Som en del av arbetsgruppen kommer du att vara med och se till att arbetet inför arbetsmarknadsmässan flyter på bra. Det betyder att du finns tillgänglig att hjälpa projektledaren med det jobb som denna kan behöva hjälp med. Det kan innebära hjälp med marknadsföring, kontakt med företag och hjälp med planering, alla erfarenheter som är superbra att ha på CVt. Du kommer alltså vara en värdefull del i arbetet för en grym MarQKnadsdaX veckan! 
Känner du att denna post verkar passa dig som handen i handsken? Absolut ingen tidigare erfarenhet krävs så tveka inte! SÖK!!! Vi behöver dig!

Ansökningslänk- stänger 28 september 23:59: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3u6kzodlt3xHnjB3ptc_5j1YN_3ejWnaqW1Nm-e_StfsZig/viewform​

Postbeskrivning: https://docs.google.com/document/d/1tQA1_mm5w0W5jDdmOM0EBGc6a94Ogf76g7wXn5bwafo/edit?fbclid=IwAR1S398uxdt-xkWf7OSZw1qUwFJe4WlfxU2lxrk2wG-pTPVavEspzqmmDDM