Nominera en X-are till årets tekniklöfte!

Vet du någon med ett intressant examensarbete? Vinnaren av årets tekniklöfte får 50 000 kr!

Sydsvenska Industri – och Handelskammaren delar för åttonde året i rad ut priset Årets Tekniker som vänder sig till en erfaren person som med sin produkt eller genom gediget arbete har bidragit till skillnad i samhället. För femte året i rad delar vi även ut priset Årets Tekniklöfte som vänder sig till en ny talang som har något spännande på gång och kanske är i uppstartsfasen av sin karriär.

Priset är 50 000 kronor vardera som tilldelas vinnarna i samband med Sydsvenska Industri- och Handelskammarens höstmöte den 26 november i Malmö.
Syftet med utmärkelserna är att uppmärksamma teknikens betydelse för samhällsutveckling och de många innovativa och samhällsnyttiga uppfinningar som görs i Sverige. Eftersom det finns en stor kompetensbrist inom teknikbranschen är ett annat syfte att lyfta fram dessa talanger för att inspirera fler att söka sig till branschen.

Vill du nominera en kandidat? Kanske en kollega, en chef eller en student med ett intressant examensarbete? Skicka din nominering till [email protected]

Vänligen inkludera följande information i mejlet:
· Namn och kontaktuppgift till den nominerade.
· Info om kandidaten är anställd, student eller annat, och i så fall var.
· Beskriv det tekniska arbetet din kandidat ligger bakom.
· Motivera varför din kandidat förtjänar att vinna. Specificera om nomineringen gäller ”Årets Tekniker” eller ”Årets Tekniklöfte”
Nomineringen behöver vara juryn tillhanda senast 22 oktober.

Ni kan läsa mer på deras sida https://handelskammaren.com/aretstekniker/